Läsarfråga

En fråga som inte hör ihop med inlägget direkt. Men vore kul att få veta hur du tänker kring ålderskillnad? Du och din man har 20 år mellan er? Anser du att det är skillnad om det bara rör sig om sex mellan två personer eller om det är ett rent förhållande med allt vad det innebär?
Absolut kan jag ge min bild på ålderskillnad och hur allt ter sig i min värld. Jag och Micke har 20 års skillnad mellan oss. Mina föräldrar hade 11 år mellan dem. Min storasyster och hennes man Daniel har 13 år mellan dem. Min farfar och farmor hade 19 år mellan dem. Så för mig är det inget konstigt med ålderskillnad. Jag ser bara att det är en siffra. Att det är överkomligt.

Jag anser inte det är skillnad om det handlar enbart om sex eller om det rör sig om förhållande. Ser inte att det måste finnas en maxgräns för ålderskillnad. Däremot kanske man kan tänka lite. Hur kul är det att ha en pappa som blir 60-70 år det år man föds? Och lite sådant. Min pappa var 49, skulle bli 50 det året, då min yngsta syster föddes. Hon säger själv att hon inte märkt av åldern så sett – däremot att han var kronisk sjuk. Kanske kan vara bra att tänka på att kunna finnas där för barnen under deras uppväxt? Men man kan ändå aldrig garantera att man finns där i och med allt som kan hända i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *